Welkom

Rational Resultancy is gespecialiseerd in Project Management en Technisch Management binnen infrastructurele projecten, als tunnels, bruggen, sluizen en wegen.
Daarnaast biedt Rational Resultancy ondersteuning tijdens visie- en beleidsvorming binnen ondernemingen. Dit kunnen concrete zaken als tenders zijn, maar ook meer beleidsmatige zaken als jaarplannen en implementatie van kwaliteitsverbetering.

Kernwaarden
1. Integriteit
2. Openheid
3. Resultaatgerichtheid

Effectiviteit = Kwaliteit * Acceptatie
Bij voorkeur voert Rational Resultancy haar werkzaamheden dicht op de werkvloer uit. Projecten is en blijft mensenwerk. Workshops met een interactief karakter en soms een humoristische aanpak hebben meermaals hun nut bewezen. Rational Resultancy gelooft dat effectiviteit het product is van kwaliteit en acceptatie.

Inzicht geeft uitzicht
Rational Resultancy werkt graag visueel om projectdoelen, beoogde resultaten en niet in de laatste plaats de positionering van projectmedewerkers daarbij inzichtelijk te maken. Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden. Een ieder kan zich daarin herkennen, wordt erkend en kan toch het totale beeld overzien.

Zonder wrijving geen glans
De interactieve benadering van Rational Resultancy zorgt ervoor dat mensen uit hun comfortzone moeten komen.